Sramotno: Nasilnik Kumbela ponovo tukao žene

Golovi ga neće, ali...

Sramotno: Nasilnik Kumbela ponovo tukao žene

Dominick Kumbela, napadač posljednjeplasiranog Eintracht Braunschweiga i saigrač naših Bičakčića i Vrančića, ponovo je u problemima zbog fizičkog zlostavljanja žena.

Nakon što je prije šest godina Kumbela imao ozbiljnih problema sa zakonom jer je svoju tadašnju djevojku Sabrinu pretukao u jednoj diskoteci, protiv fudbalera Lavova policija je sinoć primila novu prijavu za fizički napad. 

"Istina, prijava postoji, a osoba je doživjela i nekoliko tjelesnih povreda", kazao je glasnogovornik policije za Bild.

Kumbela se i ranije imao sličnih problema, ali je i 2005. godine osuđen zbog sumnji da je bio umješan u namještanje rezultata nakon čega ga je sud kaznio sa 3.600 eura, dok je DFB bio mnogo oštriji pa je napadač Eintrachta morao platiti FS Njemačke 8.000 eura kazne.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.