Srbi maskirani u Hrvate izazivali nerede?!

Teorija zavjere

Srbi maskirani u Hrvate izazivali nerede?!

Hrvatski Večernji list dao je svoje objašnjenje nereda koje su izazivali hrvatski navijači na Euru u Poljskoj i Ukrajini.  

Naime, hrvatski mediji tvrde kako su nerede na tribinama ustvari izazivali navijači stigli iz Srbije, koji su bili obučeni u dresove Hrvatske kako "bi ocrnili hrvatske navijače"?!

 

"Istovremeno, po navijačkim forumima priča se da su na tribine na kojima su bili hrvatski navijači dolazili i Srbi obučeni u dresove hrvatske reprezentacije!", piše Večernji list.

 

"Njihov cilj bio je jasan – ocrniti hrvatske navijače i izazvati nerede. S obzirom na to da je na EURO 2012 bilo i navijača iz Srbije, ta bi priča mogla da drži vodu. Iako se reprezentacija Srbije nije plasirala na Evropsko prvenstvo, Srbi su odlučili da odu u Poljsku. O tome svedoči majica na kojoj su bila ispisana četiri “S”, koja je bila zakucana na drvo pokraj kampa naše reprezentacije. Takođe, srpski mediji potvrdili su da u Poljskoj ima dosta njihovih navijača, a pisali su i o tome da su oni učestvovali u tuči između Rusa i Poljaka. Upravo zbog svega navedenog biće zanimljivo videti kako će UEFA da reaguje i koliku će kaznu odrediti HNS-u zbog svega što se događalo na utakmici protiv Španije", dodaje se.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.