Srbijanke očarale Brazilce: Kada je vidio Anu, fotograf je morao potražiti i njenu sestru
(Foto: Instagram) Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde sa kćerkama i danas živi u Brazilu

Kćerke legendarnog Ramba sve popularnije u Brazilu

Srbijanke očarale Brazilce: Kada je vidio Anu, fotograf je morao potražiti i njenu sestru

Legendarni Dejan Petković Rambo je nekoliko godina s velikim uspjehom nastupao za Crveni zvezdu, bio je član i Real Madrida, a onda je 1997. godine otišao u Brazil.

U Brazilu je nastupao dugi niz godina, promijenio sedam klubova i postao prava fudbalska legenda u ovoj zemlji, što je prava rijetkost za fudbalere iz Evrope.

Nakon okončanja fudbalske karijere je imenovan i za počasnog konzula Srbije u Brazilu, a već odavno uživa u zasluženom odmoru od najvažnije sporedne stvari na svijetu, iako se okušao i kao trener.

Rambove dvije kćerke Ana i Ines također postaju poznate u Brazilu. Ana je uplovila u samostalnu muzičku karijeru, a svoje simpatizere je nedavno počastila fotografijama čiji je autor bio fotograf Ricardo Zanicola.

Njega je Ana toliko očarala, da je "potražio" i njenu sestru Ines, pa je uradio i nekoliko njenih fotografija.

Lijepe sestre su serijom poprilično izazovnih fotografija ubrzo stigle u centar pažnje brazilskih medija i već sada je jasno da se i njima otovorio put ka zvijezdama.

Top Komentari

Benjamingst
Porno jos malo ce da postavljate....
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti