Srbijanski golgeter psovao familiju fanu na Instagramu

Vrijeđao mu djevojku...

Srbijanski golgeter psovao familiju fanu na Instagramu

O. Lekić

Aleksandar Prijović, koji je golovima obilježio utakmicu između Borussije Dortmund i Legije, našao se u centru pažnje inostranih medija. 

Srbijanski fudbaler teško podnosi kada mu na društvenim mrežama vrijeđaju i omalovažavaju djevojku, a to je na svojoj koži najbolje osjetio jedan pratilac koji je na njegovoj fotografiji ostavio neprimjeren komentar.

Naime, jedan od fanova na Instagramu je vulgarno prokomentarisao dekolte njegove djevojke, a Prijović to nije mogao da trpi i sočno mu je odbrusio:

"Ti, mala pi*ko. Je*em ti cijelu familiju", napisao je Prijović koji je kasnije obrisao svoje profile na društvenim mrežama.

Prijovića zbog izgleda, ali i ponašanja sve više porede s Ibrahimovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi