Srceparajuća poruka majke malog Bradleyja: Moja beba nestaje

Rak se ne povlači

Srceparajuća poruka majke malog Bradleyja: Moja beba nestaje

M. Šljivak

Dječak Bradley Lowery osvojio je srca sportske javnosti u Engleskoj.

Mnogi fudbaleri u Premiershipu ugostili su malog Bradleyja koji se bori s rakom, a posljednje vijesti o zdravstvenom stanju ovog dječaka nisu nimalo dobre.

Iako je u prethodnom periodu Bradley pokazao napredak na putu ka ozdravljenju, posljednja terapija nije uspjela, što su zaista užasne vijesti za porodicu, ali i sve koji vole ovog dječaka.

"Kao roditelju, srce mi se sama. Sama pomisao da moja beba nestaje mi djeluje nestvarno. Sve bih dala samo da moje dijete izraste u zdravog mladog čovjeka, ali nalazi pokazuju kako tretman nije uspio i da se rak ne povlači. Ovo nam je bila posljednja opcija. Ne znam koliko će dugo trebati da rak dobije ovu bitku, ali ću učiniti sve da do zadnje sekunde uživa u životu", napisala je majka  malog Bradleya, Gemma Lowery.

Zaista tužna priča malog dječaka, koja će čini se, imati tragičan kraj.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi