Sretno mladenci: Svadba za pamćenje, Rea rekla da nogometašu Želje
Crnov trenutno zbog povrede izbiva s terena, ali je tu priliku iskoristio da obavi "životnu dužnost" i da uplovi u bračne vode sa svojom izabranicom.

Spektakularno vjenčanje

Sretno mladenci: Svadba za pamćenje, Rea rekla da nogometašu Želje

E. Škorić

Prvotimac Željezničara Ivan Crnov i njegova izabranica Rea Raspudić od danas su i službeno stupili u brak.

Nogometaš Plavih ove sezone ne igra zbog povreda, a pauzu je iskoristio da posloži stvari u privatnom životu i da se odluči na jedan od ključnih životnih koraka, a to je sklapanje braka s djevojkom Reom.

Njih dvoje su večeras domaćini spektakularnog vjenčanja kojem prisustvuje oko 600 osoba, a da se svi gosti osjećaju "kao kod kuće" pobrinut će se nekoliko slavnih pjevača, među kojima i Aco Pejović.

Mnogo je poznatih iz svijeta nogometa uveličalo svečanu ceremoniju, a Crnova odabranica je inače kćer poznate Mostarke i vlasnice kultne "Iguane". Mladenci će bez sumnje 9. decembar pamtiti do kraja života.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi