Šta će reći Mourinho na fotografije svoje kćerke?

Ljubav u prvom planu...

Šta će reći Mourinho na fotografije svoje kćerke?

O. Lekić

Atraktivna Matilde Mourinho, kćerka slavnog portugalskog stručnjaka, uživa u ljubavnoj vezi sa sinom Davida Beckhama, Brooklynom.

Brojni mediji su ljubavnu vezu između Matilde i Brooklyna razotkrili u jednom londonskom noćnom klubu, a to je značilo da je Mourinhova 'nasljednica' prekinula vezu sa Dannyjem Grahamom koji nastupa za Blackburn. 

Sudeći po objavljenim fotografijama, 19-godišnja Matilde je pronašla sreću sa dvije godine mlađim sinom Davida Beckhama. Ostaje nam da vidimo šta će o cijeloj priči reći otac Jose. 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi