Šta će reći otac? Beckhamov sin zaprosio djevojku s kojom je raskidao stotinjak puta

Brooklyn okreće novi list

Šta će reći otac? Beckhamov sin zaprosio djevojku s kojom je raskidao stotinjak puta

O. Lekić

Ako je vjerovati informacijama koje su danas plasirali britanski tabloidi, najstariji sin Davida Beckhama uskoro će uploviti u bračne vode.

Osamnaestogodišnji Brooklyn je zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Chloe Grace Moretz, koja je od njega starija dvije godine.

Brooklynova buduća supruga bavi se glumom, a ovaj par je poznat po tome što je do sada "stotinjak puta" prekidao ljubavnu vezu.

Malo su se voljeli, malo nisu, a Brooklyn je u međuvremenu imao i druge ljubavi. Ipak, Chloe je na njega očigledno ostavila poseban dojam, pa se zato vrlo mlad odlučio na ozbiljan i krupan korak.

Iako par još uvijek nije službeno potvrdio zaruke, glasnine o tome pokrenula je fotografija koju je Chloe objavila na Instagramu. Na njoj se vidi da oboje nose iste prstenove...

Još samo ostaje da se vidi kako će na sve ovo reagovati David i Victoria Beckham. Sigurno će biti sretni, osim ako ne misle da je njihov sin ipak još uvijek premlad za brak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi