Šta mu uradiše injekcije: "Bodybilder" iz Rusije tvrdi da ima najveće bicepse na svijetu

Užasno ga vidjeti

Šta mu uradiše injekcije: "Bodybilder" iz Rusije tvrdi da ima najveće bicepse na svijetu

E. Čaušević

U prethodnih nekoliko godina teretana je postala veliki hit u svijetu, a mnogi preko noći žele da dobiju isklesano tijelo ili velike mišiće.

Jasno je da je za to potrebno dosta truda, rada i discipline, no ima i onih koji preskoče sve to samo da bi što prije postali "bilderi". Bizaran slučaj ovaj put dolazi nam iz Rusije gdje je 21-godišnji mladić postao predmet ismijavanja i dobio je nadimak "Popaj".

Naime, on se oglasio na drušvenim mrežama s nekoliko fotografija gdje tvrdi da trenutno ima najveće bicepse. No, kada pogledate njegovo tijelo jasno se vidi koliko neprirodno sve to izgleda. Ovaj Rus koristi injekcije za rast mišića, a samo je pitanje vremena kada će ga to koštati.

Kirill Tereshin je postao za kratko vrijeme senzacija na internetu, ali sigurno da nije očekivao da će ga ismijavati i čak mu dati nadimak "Popaj". Fotografije govore više od hiljadu riječi.

CEN

CEN

Top Komentari

Mr.Balboa
Ovaj ima problem u glavi cccc...Odose mu ruke uskoro,jer ubrizgava pretjerano ovu supstancu,neko mu je dao pogresan savjet,ne trenira kako treba!!!
13 2
Keno
Haha pravoslavci
11 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi