Šta mu više treba? Skoro dva miliona eura u džepu i srbijanska Kim Kardashian
Foto: Instagram

Nemanja Nedović uživa u životu

Šta mu više treba? Skoro dva miliona eura u džepu i srbijanska Kim Kardashian

O. Lekić

Sjajni srbijanski košarkaš Nemanja Nedović će napustiti ekipu Unicaje za koju je nastupao sa velikim uspjehom i pojačati redove italijanskog Armani Milana.

Italijani su za Nedovića spremili bogat ugovor prema kojem će za dvije godine zaraditi oko 1.8 miliona eura, pa se može reći da mu na profesionalnom planu ide izuzetno dobro.

Osim na profesionalnom, Nedoviću ide i na privatnom planu - tačnije, na ljubavnom.

On je već neko vrijeme u vezi sa prelijepom manekenkom Minom Milutinović koja zaista oduševljava svojim izgledom.

A kada je Mina postavila fotografiju snimljenu za potrebe reklamne kampanje za kupaće kostime mediji u Srbiji su je prozvali "srpskom Kim Kardashian".

Mina, složit ćete se, izgleda puno prirodnije od američke starlete, a samo jedan pogled na njenu fotografiju u izazovnom kupaćem kostimu je dovoljan da sve muškarce učini ljubomornim na Nemanju Nedovića.

A post shared by @minamilutinovic on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije