Šta se desilo? Ibrahimović izgubio 21 milion eura

Ideja nije uspjela

Šta se desilo? Ibrahimović izgubio 21 milion eura

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović prije nekoliko godina odlučio je da pokrene modnu liniju "A-Z", ali stvari ne idu baš najbolje u tom biznisu.

Po ugledu na mnoge kolege sportiste Ibrahimović je odlučio da pokrene svoju modnu liniju koju je nazvao "A-Z". Šveđanin je uložio mnogo novca u promociju ovog brenda, ali stvari nisu išle onako kako se nadao.

Prema pisanju američkih medija Ibrahimović je odlučio da obustavi proizvodnju, te će uskoro ugasiti svoju modnu liniju. Ibra je ovu odluku donio nakon što je izgubio 21 milion eura na ulaganja u ovaj biznis.

U razgovoru sa svojim savjetnicima donio je odluku da je najbolje da "A-Z" više ne bude aktivan jer je shvatio da je to samo "bacanje" novca. Ipak, najavio je da će imati neke nove investiciji u budućnosti i da se nada da će biti barem malo uspješnije od ove.

Top Komentari

ibrahim51
Vi ste robovi para nema vasim parama nikakva dobra sve je to prokleto.Sto nisi pomagao nevoljnike a ovako vidi se sve vam je malo.
18 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi