Šta znači biti igrač Manchester Cityja? Mladi Adarabioyo najbolje zna

Prebacio se na novi način života

Šta znači biti igrač Manchester Cityja? Mladi Adarabioyo najbolje zna

Tinejdžer iz Manchester Cityja Tosin Adarabioyo pokazao je kako u engleskom fudbalu brzo možete skočiti od prosjeka do luksuznog života.

Premda ovaj 20-godišnji fudbaler još nije upisao debi u Premier ligi, o njemu su ovih dana ispunjeni medijski stupci, i to ponajviše zbog novog načina života koji mu je bio nepoznanica do prije nekoliko.

Zahvaljujući tome što na Etihadu od sada sedmično zarađuje 25 hiljada funti, odlučio se počastiti luksuznom vilom u prestižnom dijelu Manchestera (Cheshire), a engleski tabloidi navode da je na njenu kupovinu izdvojio dva miliona funti.

Vila se prostire na tri etaže, ima šest spavaćih soba i pet kupatila, vlastito kino, teretanu...

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi