Stanovnici Dubrovnika u šoku: Od klupa za rezervne igrače napravljen kukasti križ
Foto: Dubrovački vjesnik

Počinitelji još uvijek nisu poznati

Stanovnici Dubrovnika u šoku: Od klupa za rezervne igrače napravljen kukasti križ

E. Čaušević

Na malonogometnom terenu u Hladnici kod Dubrovnika jutros je o svanuo kukasti križ.

Naime, kukasti križ napravljen je u kluba za rezervne igrače koje su se nalazile odmah pored terena. Kako piše Dubrovački vjesnik građani koji žive u blizini ovog terena su prvi to vidjeli i odmah pozvali policiju.

Policija je odmah izašla na teren kako bi napravili uviđaj, a vidjeli su da se u blizini nalaze nadzorne kamere koji će sigurno pomoći u istrazi za potragom za osobama koje su to uradile.

Hladnica je poznati kraj u Dubrovniku, a na malonogometnom terenu se igra i tradicionalni turnir. Upravo nakon jedne utakmice počinitelji su od klupa za rezervne igrače napravili kukasti križ, te još jednom uzdrmali javnost u Hrvatskoj.

Ovo nije prvi put da se dešava u Hrvatskoj jer smo sličnu stvar vidjeli prije četiri godine na Poljudu. Tada je Hrvatska igrala protiv Italije pred praznim tribinama, a slika kukastog križa je obišla svijet.

Top Komentari

MirzaBarucic
Stanje redovno u Trećem Rajhu. Kolinda Himmler drži sve pod kontrolom. Spavajte mirno, migranti.
1 8
pipun
Skutorska posla
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi