Stariji gospodin će dobro zapamtiti nervoznog Balotellija

S njim je uvijek šou

Stariji gospodin će dobro zapamtiti nervoznog Balotellija

Kontroverzni italijanski napadač Mario Balotelli ponovo je napravio šou kako to samo on zna.

Na utakmici Nice i Dijona (1:0), Balotelli je potpuno neopravdano dobio crveni karton u sudijskoj nadoknadi iako nije dotakao protivničkog fudbalera koji se sam sapleo i pao na travu.

Sudac je Balotelliju pokazao direktan crveni karton, a uslijedila je burna reakcija Italijana koji je prilikom izlaska sa terena dobro isprepadao jednog od službenika francuske Ligue 1 koji je sjedio pokraj "tunela".

Balotelli je tako snažno udario rukom od staklo da je stariji gospodin doživio pravi šok, što je izgledalo prilično komično.

Inače, Nica je slavila sa 1:0 pogotkom upravo Marija Balotellija iz penala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi