Starleta s gnušanjem odbila vezu sa zvijezdom Uniteda

Ovaj put nije kriv Januzaj

Starleta s gnušanjem odbila vezu sa zvijezdom Uniteda

Društvene mreže u Engleskoj proteklih dana užarile su zbog špekulacija od o novoj vezi starleta i fudbalera.

Nakon što se nedavno nije proslavio na jednom izlasku sa nešto starijom djevojkom, mlada zvijezda Manchester United Adnan Januzaj ovoga puta je preko medija povezan sa starletom Charlotte Springer. 

Špekulacije su odmah postale hit na društvenim mrežama u Engleskoj, no bujna ljepotica je putem svog Twitter profila odbacila sve i to sa velikom dozom gnušanja. 

Očito je bila vrlo ljuta zbog povezivanja s 19-godišnjim fudbalerom Crvenih đavola, a na Twitteru je ostavila veliki broj poruka tipa „to je bolesno“, „to je odvratno“, „prestanite s lažima“ itd… Ipak, kad glasine krenu teško ih je kontrolisati ili zaustaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.