Na svadbi Stefana Glogovca i Tamare Kapor okupila se košarkaška raja

Vjenčanje u Trebinju

Na svadbi Stefana Glogovca i Tamare Kapor okupila se košarkaška raja

Endin Čaušević

bh. košarkaš Stefan Glogovac oženio je danas mladu košarkašicu Tamaru Kapor.

Glogovac je debitirao 2013. godine u sarajevskim Sparsima, za koje je igrao ukupno četiri sezone, ali je potom igrao za Megu, Igokeu, Zrinjsku, Borac i Jedinstvo. Ovaj 28-godišnjak trenutno je član ekipe Targu Jiu.

Za ovaj bh. danas je za košarkaša poseban dan jer je nakon dugogodišnje veze s košarkašicom Tamarom Kapor odlučio "stati na ludi kamen".

Glogovac i Tamara vjenčali su se danas u Trebinju, a u toku je svadba koja je okupila veliki broj košarkaških imena, ali i ljudi koji su dosta uspješni u drugim sportovima.

Na svadbi u Trebinju bio je i direktor mostarskog Veleža Džemil Šoše, koji je svojedobno radio s Glogovcem dok je bio direktor u Sparsu.

Između ostalih na svadbi su bili i košarkaši Vrabac, Zahiragić, Salić, Rikić, Mičić, Jocović, Đurasović, Lužajić, Rikalo, Gajić, Jevtović, Ninković, Milanović i mnogi drugi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi