Šteta, bila je perspektivna: Batalila bicikl i posvetila se modelingu

Slovakinja koja mami uzdahe

Šteta, bila je perspektivna: Batalila bicikl i posvetila se modelingu

O. Lekić

Ime Lucije Javorčekove vam je možda poznato, ali sigurno sa Instagrama ili neke druge društvene mreže na kojoj ste mogli da naiđete na njene fotografije.

Inače, radi se o mladoj Slovakinji koja se u prošlosti bavila biciklizmom, ali je onda odlučila da batali bicikl i sportske aktivnosti tog tipa i okrenula se poslu modela.

Lucia danas koristi bicikl samo u svrhu objašnjavanja nekih vježbi za održavanje forme na snimcima koje povremeno dijeli sa svojim fanovima na Instagramu, kojih ima preko jednog miliona.

Zanimljivo, ova djevojka koju su mediji proglasili najseksipilnijom Slovakinjom je jedno vrijeme bila bez accounta na Facebooku, s obzirom da joj je nalog bio blokiran zbog previše "slobodnih" fotografija koje je objavljivala.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi