Stiglo pismo od Real Madrida, igračev otac u šoku

Velikani to rade

Stiglo pismo od Real Madrida, igračev otac u šoku

Edmir Škorić

Aktuelni prvak Evrope i Španije, Real Madrid, pokazao je veličinu tako što je dao podršku anonimnom igraču iz Engleske.

Duncan Watmore (23) je imao tešku povredu koljena i dugo je čekao da se ponovo vrati na nogometne terene i kada su ga skoro svi zaboravili, stigla je poruka od Real Madrida. To je oduševilo mladog napadača, a posebno njegovog oca Iana Watmorea, koji je na Twitteru ostavio pismo iz Madrida i skoro zaplakao.

"Nadam se da ponovo osvajate Ligu prvaka!", napisao je otac napadača engleskog tima, a pismo je potpisao direktor Kraljeva Emilio Burtagueno. U njemu je naveo kako predsjednik Reala Florentino Perez i svi u klubu žele Duncanu Watemoreu sve najbolje i da se što prije oporavi.

Watemore je nogometaš Sunderlanda i po drugi put je nastradao, ali ko bi rekao da će riječi potpore doći iz velikana kakav je Real Madrid?!

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi