Stojan Vranješ negirao krivicu za krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda

Optužen zajedno s bratom Ognjenom

Stojan Vranješ negirao krivicu za krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda

E. Čaušević

Fudbaler Borca, Stojan Vranješ, pojavio se danas na Osnovnom sudu u Banjaluci.

Kapiten banjalučkog kluba je zajedno sa svojim bratom Ognjenom optužen za napad na mladića i djevojku prošle godine u robnoj kući "Boska", te se danas pojavio na sudu.

Njegov brat Ognjen se nije pojavio u banjalučkoj sudnici zbog obaveza prema klub, a njegovo ročište za izjašnjenje o krivici je prolongirano za 18. oktobar.

Što se tiče igrača Borca on se danas pojavio pred sudom, te je negirao krivicu na Osnovnom sudu u Banjaluci za krivično djelo nanošenja tjelesnih povreda.

Iz njegovog advokatskog tima poručili su da je bilo riječ o masovnoj tuči, ali da su optuženi samo Stojan i Ognjen zbog činjenice da se radi o javnim ličnostima, te se želi od njih izvuči materijalna korist.

U optužnici stoji da su braća Vranješ 20. juna prošle godine napali Dušana Komljenovića i njegovu djevojku Anju Trtić, te da se sve dešavalo na stgepeništu u unutrašnosti "Boske".

Što se tiče Ognjena on se na sudu mora pojaviti 18. oktobra, a ukoliko to ne uradi onda će ovaj postupak protiv njih dvojice biti razdvojen.

Top Komentari

Izzy
Dva brata šupka
3 0
Gari Garinča
Krkani od glave do pete.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije