Striptizeta srpskog porijekla pobijedila NBA igrača na sudu

"Loš otac" poražen na sudu

Striptizeta srpskog porijekla pobijedila NBA igrača na sudu

Paul George izgubio je sudsku bitku protiv Daniele Rajic koja ga je tužila zbog zanemarivanja njihove kćerke.

Nakon što je sjajni košarkaš Indiana Pacersa uoči Mundobasketa u Španiji doživio težak lom noge, zbog kojeg ga čeka duža pauza od košarke.

Ove godine Paul George je dobio i kćerkicu, ali ne sa tadašnjim djevojkom Callie, kćerkom trenera Doca Riversa, već sa striptizetom Danielom Rajic. Djevojka srpskog porijekla čak je i tužila Georgea zbog zanemarivanja kćerke, a ovih je dana i dobila sudski spor.

NBA zvijezda ponudila je Danieli Rajic čak milion dolara za pobačaj, ali je ona to odbila. Sudija je u presudi rekao kako je George "loš otac". 

NBA zvijezda nije se niti pojavila na sudu u New Yorku pravdajući se povredom, ali je sudija poručio kako ga to "nije spriječilo da odlazi na press konferencije, odrađuje promotivne obaveze te se čak vozi u svom novom Ferrariju". Ovo definitivno nije godina Paula Georgea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.