Sturridge poklonio dres navijaču sa posebnim potrebama

Humana zvijezda Liverpoola

Sturridge poklonio dres navijaču sa posebnim potrebama

Liverpool je danas rezultatom 3:1 na svom Anfieldu u okviru 8. kola engleskog Premiershipa savladao Crystal Palace, a golove se Redse postigli su Suarez, Sturridge i Gerrard, upravo ovim redoslijedom.

Sva tri gola Liverpola pala su u prvih 45 minuta, pa se već nakon prvog poluvremena dalo naslutiti da će u današnjem susretu Liverpool zabilježiti još jednom pobjedu.

Tako je i bilo, Redsi su na kraju slavili sa 3:1, a gest Daniela Sturridgea koji je nakon što je sudija odvirao kraj utakmice otišao do dijela gledališta gdje je sjedio hendikepirani mladić kojem je napadač Liverpool poklonio svoje dres, za svaku je pohvalu.

Nešto slično je nedavno napravio i Edinson Cavani nakon zavšetka jedne utakmice njegovog PSG-a.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.