Suarez otkrio detalje iz toaleta

Urugvajac iznenadio sa svojom izjavom

Suarez otkrio detalje iz toaleta

E. Čaušević

Fudbaler Barcelone Luis Suarez za engleske medije otkrio je zanimljive priče iz svog privatnog života.

Naime, Urugvajac je u intervjuu za engleske medije pričao o svom privatnom životu, te kako se ponaša u svojoj kući. Posebno je interesantno bilo kada je počeo pričati o tome šta radi u toaletu.

"Imam dvoje djece i moram dobro paziti kada sam u toaletu, jer želim da sve bude kao apoteka. Znam da e vam biti smiješno, ali ja uriniram sjedeći", rekao je Suarez.

Fudbaler katalonske ekipe dodao je da je imao velikih problema sa higijenom dok je nastupao u dresu Liverpoola jer neki od njegovih saigrača nisu vodili brigu o svojoj ličnoj higijeni. To je mnogo nerviralo Suareza koji je kasnije napustio Redse i potpisao za Barcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi