Suarezova baka: Možda grize zbog razvoda roditelja

Uzrok Suarezovih ugriza

Suarezova baka: Možda grize zbog razvoda roditelja

Baka Luisa Suareza Lila Rene Piriz smatra da ružna navika njenog unuka da ujeda protivnike na terenu svoje razloge vuče  još iz djetinstva, a ona sumnja da oni vjerovatno potiču od  traume nakon razvoda roditelja.

"Moj unuk je uvijek bio dobro dijete, nikada nije volio da se tuče. Ne znam šta bi mom 'crnčetu' da se tako ponaša", rekla je Suaresova baka po ocu u intervjuu za urugvajski El Pais.

Suarezova baka smatra da ispadi njenog unuka vjerovatno imaju veze sa razvodom njegovih roditelja, koji on nije mogao da preboli na pravi način. 

"Ne znam zašto se tako ponaša, kada ima sve da bi bio sretan. Možda to ima veze sa razvodom njegovih roditelja", smatra Suaresova baka. 

Luisovi roditelji razveli su se kada je on imao devet godina. 

Disciplinska komisija FIFA-e kaznila je Suareza sa devet utakmica suspenzije i četiri meseca van fudbala zbog toga što je u meču protiv Italije ugrizao Chiellinija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.