Subota je bila "kobna" za nekoliko evropskih fudbalera

Stali na ludi kamen

Subota je bila "kobna" za nekoliko evropskih fudbalera

Prvi dan vikenda svakako je bilježila U-20 reprezentacija Srbije koja se pobjedom u finalu Svjetskog prvenstva od 2:1 nad Brazilom okitila titulom svjetskog šampiona.

Ipak, dosta je i onih fudbalera za koje je 20. juli bio "koban". Naime, nekoliko poznatih evropskih fudbalera ovog vikenda reklo je sudbonosno "da".

Tako je sjajnu sezonu s Barcelonom Ivan Rakitić krunisao svadbu sa svojom izabranicom, a istim putem je krenulo i njegov saigrač Pedro, te francuski stoper iz redova ljutog im rivala Real Madrida - Raphaël Varane.

Na ludi kamen stao je i Varaneov zemljak Laurent Koscielny, te Juventusov napadač Fernando Llorente i Liverpoolov golman Simon Mignolet.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije