Sudija Vinčić se pokajao: "Najveća greška u mom životu je što sam prihvatio taj poziv"

Jedan od 35 uhapšenih u raciji policije u Bijeljini

Sudija Vinčić se pokajao: "Najveća greška u mom životu je što sam prihvatio taj poziv"

Edmir Škorić

Poznati UEFA-in sudija iz Slovenije Slavko Vinčić uhapšen je jučer u velikoj raciji policije u Bijeljini.

Zbog sumnje za podvođenje i organiziranu prostituciju uhapšena je srpska starleta Tijana Ajfon, ali još 34 osobe, među kojima je bio priznati UEFA-in sudija, koji se nalazio na zabavi s prostitutkama, oružjem i drogom.

Sada se Vinčić oglasio i za slovenački 24ur.com objasnio kako se slučajno našao na zabavi u jednoj vikendici.

"Nakon sastanka s nekim poslovnim partnerima uslijedio je poziv na proslavu na ranču, na što smo se odazvali", rekao je Vinčić, dodavši da većinu ljudi ne poznaje i da je prihvaćeni poziv na zabavu "najveća greška u mom životu".

"Nakon policijske racije, pozvani smo na informativni razgovor, gdje sam objasnio da te ljude uopće ne poznajem, nakon čega su mi dali zeleno svjetlo da se vratim kući i trenutno se vratim u Sloveniju", objasnio je Vinčić.

Vinčić je nekad bio pomoćnik Damira Skomine, a od ove je sezone prava zvijezda UEFA-e. Jesenas je sudio čak tri utakmice Lige prvaka, od toga jednu Liverpoolu kod Genka te utakmicu između Manchester Cityja i Šahtara.

Top Komentari

Penderinos
Sve sami srbi, i kao i uvijek u kontekstu s drogama, oružijem prljavim novcem, prostitucijom, ilegalnom i kriminalom
0 2
prka
Njih 35 na 46g kokaina :D, Tijana Ajfon organizator... Haha, pa to samo kod nas ima majkemi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi