Sudije iz USK nastavile akciju "Fair play za život"

Na redu su sada kolege iz Bosansko-podrinjskog kantona

Sudije iz USK nastavile akciju "Fair play za život"

Endin Čaušević
Teme:

Sudije iz Unsko-sanskog kantona danas su nastavile akciju dobrovoljnog darivanja krvi "Fair play za život".

Naime, ova akcija krenula je od Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Kantona Sarajevo, a nakon Zeničko-dobojskog, Posavskog, Srednjobosanskog, Zapadno-hercegovačkog i Hercegovačko-neretvanskog kantona ovoj akciji odazvale su se i sudije, instruktori suđenja i kontrolori iz Unsko-sanskog kantona.

Cilj akcije "Fair play za život" jeste da se podsjete svi ljudi da fair play i humanost nije samo sportska fraza koja se koristi na utakmicama, već da ovo treba postati životni moto za sve. 

Ovoj akciji odazvao se veliki broj sudija iz USK, a oni su pozvali svoje kolege iz Bosansko-podrinjskog kantona da se odazovu na ovu akciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi