Supruga poznatog fudbalera pozirala gola, svi gledaju u - tetovažu

Termometar će da prsne

Supruga poznatog fudbalera pozirala gola, svi gledaju u - tetovažu

O. Lekić

Osim što u posljednje vrijeme igra odlično za Marseille, argentinski fudbaler Lucas Ocampos može se definitivno pohvaliti i uspjehom van terena.

Javna je tajna kako su uspješni i jako imućni fudbaleri pravi magneti za atraktivne žene, pa stoga i nije iznenađujuće što jednu takvu uz sebe ima i Ocampos, čije je srce zarobila - Majooh Berbeito.

Svjesna svog zanosnog izgleda, Majooh se ne libi da objavljuje golišave fotografije, a sada je odlučila dodatno usijati društvene mreže napravivši mali 'show' u kupatilu. Bez ustručavanja odlučila je s fanovima podijeliti fotografije bez odjeće koje su, naravno, rezultirale velikim brojem komplimenata na račun njezinog izgleda.

Nije mogla da prođe nezapaženo ni njezina tetovaža iznad međunožja...

Majooh inače pruža nesebičnu podršku svom dragom i bodri ga na skoro svakoj utakmici francuskog kluba. Uz nju, uostalom, lakše slavi i podnosi poraze.

View this post on Instagram

A post shared by . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on

View this post on Instagram

🚿🧖🏼‍♀️💦🛀🤙🏻⌚️

A post shared by . Majooh ~ (@majoohbarbeito) on

Top Komentari

teddy sheringham
Leka, idi malo guzi, fakat si zagorio. Ovakve i bolje možeš naći na stupskoj pijaci.
4 0
Samkodk
Lekicu cudi me da nisi dobio pulizzera za ovaj tekst vidi se da je to culiceva skolafaks zavrsen utravniku..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi