Supruga srbijanskog fudbalera šokirala javnost objavama: Ma, pobij g***a!

O protestima u SAD

Supruga srbijanskog fudbalera šokirala javnost objavama: Ma, pobij g***a!

Midhat Šljivak

Supruga srbijanskog fudbalera Aleksandra Kataija izazvala je lavinu komentara nakon zanimljivih stavova o protestima u SAD.

Protesti zbog ubistva Georgea Floyda u SAD su eskalirali u žestoke sukobe na ulicama, a neki koriste priliku da pljačkaju i pale.

Tea Katai nije mogla ostati imuna na scene koje se dešavaju, te je izazvala žestoke komentare.

"Ma pobij g***a bre"; napisala je na jednom od storyja, a imala je nekoliko još objava na ovu temu u kojoj podržava policiju.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B4imaVXpsHM/[/instagram]

Posebno je na objavi gdje trojica crnaca prebijaju stariju ženu kako bi je opljačkala izazvala pažnju.

"Što vas policija nije jače tukla, stoko smrdljiva".

Aleksandar Katai trenutno je član LA Galaxyja, a igrao je ranije za Chicago Fire.

Top Komentari

Jupp
Pa ne treba ocekivati od ovakve ofajle razumijevanje.. on jadna i ne zna sigurno sto su protesti ! A moguce je, da je imala okrsaj sa crncem u krevetu nekat, pa odatle proizilazi ova antipatija..
6 1
Austinpowers
Ma sve negativne epitete podrzavam, samo bih dodao da je doticna pripadnica nebeskog bre naroda tako da joj je rasizam u krvi.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi