Ter Stegenova supruga pozirala u kratkim tajicama, mnoge je oduševila svojim izgledom

Uglavno je u sjeni slavnog supruga

Ter Stegenova supruga pozirala u kratkim tajicama, mnoge je oduševila svojim izgledom

E. Škorić

Supruga golmana Barcelone Marc-Ander ter Stegena objavila je nekoliko "uzbudljivih" fotografija na društvenoj mreži Instagram.

Njemački golman u Barceloni od 2014. godine živi sa suprugom Danielom, s kojom se vjenčao 2017. godine, a 2019. godine par je dobio dijete.

Iako je Daniela uglavnom u sjeni svog muža i o njoj se malo šta zna, sada je uspjela da skoči u žižu javnosti, zahvaljujući reklamim objavama na Instagramu.

Naime, arhitektica je pozirala u dnevnoj sobi obučena u kratke sportske tajice i gornji dio marke ÖNNE, a sve kako bi ovaj brend specijalizovan za donje rublje prezentovala svojim fanovima.

"Nova odjeća = nova motivacija", napisala je u opisu fotografija. Naravno, dobila je hiljade lajkova zbog poza i poprilično "vrućih" fotografija.

Mnogi su joj komentarisali i hvalili njen izgled, a među brojnim komentarima bili su i komentari supruga ili djevojaka nekih Barcinih nogometaša. Između ostalih, hvalile su je supruga Sergija Roberta Corač Simanovich i djevojka Frenkiea de Jonga Mikky Kiemeney.

Oglasi

Oglasi