Supruga Unitedovog nogometaša imala najgore životno iskustvo: "Bila sam sama kod kuće..."

Maja s djecom proživjela traumu

Supruga Unitedovog nogometaša imala najgore životno iskustvo: "Bila sam sama kod kuće..."

Edmir Škorić

Maja Lindelof, supruga švedskog reprezentativca i defanzivca Manchester Uniteda Victora Lindelofa, proživjela je teške momente u srijedu navečer.

Lindelof je s Manchester Unitedom gostovao u Brentfordu, dok je supruga Maja ostala kod kuće s njihovo dvoje malo djece. Tu situaciju pokušali su da iskoriste lopovi, koji u posljednje vrijeme sve češće napadaju domove slavnih sportista.

"Tokom Victorovog meča u srijedu, imali smo provalu u našu kuću u Manchesteru. Bila sam sama kod kuće s dvoje djece, ali uspjeli smo da se sakrijemo i da se zaključamo u jednu sobu prije nego što su ušli u kuću. Dobro smo s obzirom na date okolnosti, ali naravno bilo je jako traumatično za mene i moju malu djecu. Sada smo u Švedskoj i provodimo vrijeme s porodicom", napisala je Maja na Instagramu.

Dobila je podršku zajednice, mada je izvjesno da će u budućnosti i ona i njen suprug morati da vode više računa o zaštiti posjeta, a slučaj pljačke prijavljen je policiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi