Supruga Victora Valdesa slikala se naga za časopis

Šta će reći Vikor na ove fotografije?

Supruga Victora Valdesa slikala se naga za časopis

Endin Čaušević

Golman Manchester Uniteda Victor Valdes nalazi se u teškoj situaciji na Old Traffordu, ali zato njegova supruga Yolanda Cardona briljira u svom poslovnom životu.

Supruga golmana Uniteda poznata je kao jedna od najljepših španskih modela, ali je svoju karijeru morala prekinuti nakon što se udala za Valdesa. Porodica Valdes ima troje djece, a Yolanda se ponovo odlučila vratiti svojoj karijeri modelinga.

Ona se naga slikala za kolumbijski časopis Soho čije izdanje izlazi tek sljedećeg mjeseca. Ipak, Yolanda je bila nestrpljiva pa je odlučila sa svojim fanovima podijeliti neke od fotografija na svom Instagram profilu.

"Sljedećeg mjeseca izlazi izdanje Soha za koji sam se slikala. Jako sam sretna što sam se vratila svojoj karijeri i nadam se da vam se sviđaju fotografije", napisala je Yolanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi