Svi pričaju o potezu Marija Balotellija nakon meča s Ajaxom
Foto: EPA

Uputio podršku Nouriju

Svi pričaju o potezu Marija Balotellija nakon meča s Ajaxom

M. Šljivak

Nica i Ajax odigrali su sinoć prvi meč trećeg pretkola Lige prvaka.

Meč je završen bez pobjednika (1:1), ali rezultat je zbog napadača Nice Marija Balotellija ostao u drugom planu.

Fudbalski svijet je još uvijek u šoku zbog nesreće koja se na prijateljskom meču Ajaxa i Werdera dogodila mladom fudbaleru tima iz Amsterdama Abelhaku Nouriju.

Ovaj fudbaler se srušio na terenu, a potom mu je ustanovljeno teško oštećenje mozga, zbog kojeg je njegova fudbalska karijera završena.

Balotelli se sjetio ovog fudbalera. Nakon meča s Ajaxom skinuo je dres, a na majici ispod su pisale riječi podrške za Nourija.

"Appie, budi jak", napisao je Balotelli.

Iako je tokom karijere imao dosta ispada, Italijan je pokazao da je veliki čovjek, a ovaj potez prema Appieju je još jedan dokaz tome.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi