Svi su pali u drugi plan: Kante sa stajlingom izdominirao na Fabregasovoj svadbi

Našao se u centru pažnje

Svi su pali u drugi plan: Kante sa stajlingom izdominirao na Fabregasovoj svadbi

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja, Cesc Fabregas, jučer je na Ibizi proslavio vjenčanje sa svojom suprugom Daniellom Semaan, a na ovoj zabavi bilo je veliki broj poznatih fudbalera i nekadašnjih saigrača španskog igrača.

Fabregas i Daniella su se vjenčali prije nekoliko mjeseci, ali su odlučili da sa zabavom sačekaju ljeto i kraj sezone kako bi mogli pozvati što više gostiju. Fabregas i njegova supruga koja je starija 12 godina od igrača Chelseaja u vezi su šest godina i imaju troje djece.

Ovaj 30-godišnji fudbaler pozvao je na zabavu nekoliko saigrača iz Chelseaja, ali i bivše saigrače iz Arsenala i Barcelone. Između ostalih na zabavi su bili Messi, Henry, Terry, Suarez, Puyol, Jordi Alba, Rosicky, Pedro, Busquets, Barkley, Zappacosta, ali i N'Golo Kante koji se našao u centru pažnje.

Fotografi koji su bili na svadbi su najviše pažnje posvetili francuskom veznjaku koji je postao hit na društvenim mrežama zbog svog stajlinga. Ostali su većinom bili u svečanim izdanjima, ali Kante je odlučio nešto "komotnije" da se obuče. On je došao u bermudama i klasičnoj bijeloj košulji.

Chelsea's French World Cup winner N'Golo Kante goes casual in shorts to Cesc Fabregas' party

Top Komentari

Keno
?? Ovo ti i ja imam u ornaru
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi