Svi su u čudu zbog frizure legendarnog kečera
John Cena gradi uspješnu karijeru i u Hollywoodu. Iza njega je desetak filmskih ostvaranja, ali još uvijek nijedan film nije napravio pravi boom. Sa druge strane u WWE je istinska zvijezda i jedan od omiljenih kečera

John Cena u novom izdanju

Svi su u čudu zbog frizure legendarnog kečera

Midhat Šljivak

Legendarni kečer John Cena godinama je bio prepoznatljiv po svom posebnom stilu hrvanja, ali i po jedinstvenoj - običnoj frizuri.

Međutim, Cena je odlučio da promijeni imidž i odlučio je da se pojavi sa nešto dužom kosom i to je zaprepastilo sve ljubitelje WWE federacije.

John sa novom frizurom izgleda potpuno drugačije. Mnogi se u nevjerici pitaju da li je to isti čovjek jer niko nije navikao na njega u ovakvom izdanju.

Sve se češće spominje i da bi Cena mogao napustiti WWE, te se potpuno posvetiti glumačkoj karijeri u Hollywoodu, ali za sada on negira te priče.

Za sve ljubitelje kečera odlazak ovakve legende bi sigurno bio veliki gubitak jer se radi o jednom od najpopularnijih boraca svih vremena.

Cena je u karijeri 16. puta osvajao titulu WWE prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi