Švicarka ispričala kako je provela vrelu noć sa Neymarom

Prvo se javio Neymarov prijatelj...

Švicarka ispričala kako je provela vrelu noć sa Neymarom

Teme:

Selidba u Pariz otvorila je Neymaru cijeli svijet atraktivnih djevojaka s kojima može slaviti pobjede i tješiti se nakon poraza.

Brazilac iza sebe ima brojne veze s raznoraznim manekenka i glumicama, a na poznatoj tračerskoj stranici Whodatedwho izlistano mu je više od 20 bivših djevojaka. S nekima od njih bio je u vezi, s nekima se "upoznao", odnosno jednokratno ih odvukao u krevet.

Jedna takva sada se 'izjadala' medijima u Švicarskoj. U pitanju je dvadesetogodišnjakinja Liza Brito koja je otkrila da se sve odigralo u februaru i da joj je Neymar poziv za druženje uputio preko svog prijatelja.

"Bila sam s prijateljima u Parizu. Tada me je pozvao Neymarov najbolji prijatelj, rekao je da dođem u hotel, gdje smo se zabavljali. Razgovarali smo o tetovažama za kojima smo oboje ludi", ispričala je Liza, a onda dodala:

"Jesmo li proveli noć zajedno? Da, jesmo."

Lizu na Instagramu danas prati preko 24.000 ljudi, a među njima više nije Neymar, što dovoljno govori...

"Voljela bih ga jednom ponovo vidjeti", dodala je Liza kojoj je nakon 'ispovijesti' naglo porasla popularnost.

Top Komentari

VenamaHrabrih
Da povratis od smrada smeca kojeg nam serviraju tzv. novinari ovog portala. Koje dno, kad nam serviraju bljuvotine ko se s kim hebe...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi