Švicarke u vezi, a igraju za gradske rivale
Novi susret će Alisha (20) i Ramona (28) imati krajem marta, kada će West Ham i Chelsea ponovo odmjeriti snage

Alisha i Ramona moraju da ostave emocije po strani kada su na terenu

Švicarke u vezi, a igraju za gradske rivale

E. Škorić

Švicarske fudbalerke Alisha Lehmann i Ramona Bachmann žive zajedno, ali moraju svoju ljubav staviti na jednu stranu kada se sastanu na terenu.

Njih dvije su javno objavile da su u vezi i u Londonu žive u istom stanu, ali Alisha nastupa za West Ham, dok je Ramona član gradskog rivala Chelseaja.

Dvadesetogodišnja Alisha je prošlog ljeta došla u Chelsea, dok je Bachmann već dvije sezone u Chelseaju s kojim je osvojila prvenstvo i FA kup u prvoj sezoni.

Njih dvije također nastupaju za švicarsku reprezentaciju i zajedno imaju 93 nastupa i 46 golova za nacionalni tim.

Prošle godine otkrile su da su u vezi, a ove sezone već su imale priliku da zaigraju jedna protiv druge.

"Ako postigne gol protiv moje ekipe, malo bih se osjećala loše. Ipak, ona je stvarno dobra igračica, brza je i posjeduje tehniku. Malo sam nervozna kada je sretnem na terenu", kazala je Alisha koja je osam godina mlađa od Ramone (28).

U susretu Chelseaja i West Hama, Plave su pobijedile 2:0, a Ramona je postigla oba gola, mada je na kraju tješila Alishu.

Novi meč igraju 31. marta, bit će ponovni susret dvije djevojke koje planiraju zajednički život, ali morat će tih 90 minuta emocije ostaviti po strani.

Top Komentari

Imran_rz88
Fuj lezbe jedne
5 1
Samkodk
Skoricu mora da si bacio desanku ono na sabahu..
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi