Svijet oduševljen izgledom Lampardove supruge

Englez stao na ludi kamen

Svijet oduševljen izgledom Lampardove supruge

O. Lekić

Nekadašnji engleski reprezentativac Frank Lampard jučer je konačno oženio svoju djevojku s kojom je bio u ljubavnoj vezi četiri godine. 

S obzirom da su vjereni u junu 2011. godine špekulisalo se da neće doći do braka, međutim Lampard je u londonskoj crkvi ipak odlučio stati na ludi kamen i oženiti prelijepu Christine Bleakley.

"Više smo nego spremni. Imat ćemo malo i intimno vjenčanje, što nije iznenađenje, jer mi želimo da našu privatnost čuvamo za sebe", rekao je Lampard jedne prilike za medije u Engleskoj. 

Među zvanicima na svadbi bio je u Lampardov bivši saigrač John Terry, a ono čime je Christine "pokupila" pozitivne komentare širom svijeta je njena vjenčanica koja naprosto izgleda sjajno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.