Szczesny uprkos dolasku Cecha ima razloga za veliku sreću

Staje na ludi kamen

Szczesny uprkos dolasku Cecha ima razloga za veliku sreću

Golman Arsenala Wojciech Szczesny ima razloga da bude sretan, uprkos tome što je velika vjerovatnoća da će zbog dolaska Cecha izgubiti mjesto među stativama londonskog kluba.

Naime, Poljak je zaprosio svoju djevojku Marinu Luczenko i dobio je pozitivan odgovor. Marina se također na svom Instagram profilu pohvalila fotografijom vjereničkog prstena na ruci.

Uz fotografiju, ukrajinska pjevačica je priložila interesantan opis u kojem je prokomentarisala medijske špekulacije o svom privatnom životu.

"Kao što ste već primijetili u medijima, koji su sa društvenih mreža nezakonito ukrali fotografije od mojih prijatelja, došao je veliki dan u mom životu. Nisam željela pričati o ovome javno, ali morala sam potvrditi sve što pišu. Moj rođendan se neočekivano pretvorio u jedan od najvažnijih dana u mom životu - Rekla sam DA!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.