Tajna Curryjeve dominacije krije se u seksipilnoj Ayeshi

Uspješan i van terena

Tajna Curryjeve dominacije krije se u seksipilnoj Ayeshi

O. Lekić

Američki košarkaš Stephen Curry ove sezone briljira u dresu Golden State Warriorsa, a kako stvari stoje, tajna uspjeha ne krije se samo u napornim trenizima. 

Curry motivaciju za silne postignute trojke pronalazi u svojoj spavaćoj sobi i atraktivnoj supruzi Ayeshi, čije fotografije na društvenim mrežama rijetko koga ostavljaju ravnodušnim.  

Ayesha je na jedan tweet navijača Golden State Warriorsa u kojem se aludira na seksualni život sa Stephenom odgovorila sa "Prilično precizno". Dovoljno da mediji počnu pisati o magičnoj spavaćoj sobi popularnog košarkaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.