Ni strasti, ni požude: Atraktivna supruga bivše Realove zvijezde priznaje da joj više nije do seksa

"Iscrpljena sam"

Ni strasti, ni požude: Atraktivna supruga bivše Realove zvijezde priznaje da joj više nije do seksa

E. Škorić

Ezequiel Garay ima izuzetno atraktivnu suprugu, koja je postala medijski popularna zbog svojih fotografija na društvenim mrežama.

Tamara Gorro se u nekoliko navrata slikala gola i slike dijelila s fanovima. Bili su to njeni načini da protestvuje protiv određenih stvari. Čudan način, ali muškarcima jako simpatičan i privlačan.

Njen suprug Garay, koji je igrao u Real Madridu i Valenciji do početka koronavirusa, a nedavno se kao slobodan agent čak povezivao s Liverpoolom kojem je hitno trebalo defanzivaca, nije imao ništa protiv toga i uglavnom je podržavao svoju suprugu.

A Tamara, koja ima 34 godine, priznaje da više nema toliku želju za seksualnim odnosima sa suprugom s kojim je u braku od 2012. godine i sa kojim ima dvoje djece.

"Ako me pitate imam li isti seksualni apetit kao prije, moj odgovor je - ne. Ne znam je li to sve u nedostatku vremena ili nedostatku želje, ali istina je... Ne znam stvarno. Volim svog muža, ali to je tako", priznala je španska ljepotica.

"Ne želim, kao prije, seks sa svojim suprugom svaki dan. Iscrpljena sam. Mislim da će se mnogi ljudi poistovjetiti sa mnom".

U podcastu u kojem je bila gost, govorila je o još nekim seksualnim temama, pa je upitna da li voli igračke u krevetu.

"Stručnjak sam i uvijek su mi se sviđale, ali ja ih ne koristim kako bih nadomjestila svog supruga".

Top Komentari

user1597153724
Vijest dana na sportsportba
10 1
Krivaja Zavidovići
Mala, dođi kod dede da vidiš šta je budža u muškarca, pusti tog *****a fićfirića! ???
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.