Bivša supruga slavnog veznjaka završila u zatvoru: "Znaš li ti koliko meni treba da ubijem čovjeka?"

Tamara iza rešetaka

Bivša supruga slavnog veznjaka završila u zatvoru: "Znaš li ti koliko meni treba da ubijem čovjeka?"

E. Škorić

Nekadašnja supruga bivšeg italijanskog nogometaša Danielea De Rossija, Tamara Pisnoli, saznala je zatvorsku kaznu zbog kidnapovanja i mučenja italijanskog biznismena još 2014. godine.

Sekispilna Tamara, koja od 2009. godine nije u braku sa nekadašnjim igračem Rome, uhapšena je sa još osmoro ljudi sada već davne 2014. godine.

Uhapšeni su jer su navodno kidnapovali i mučili jednog italijanskog biznismena u pokušaju da mu iznude novac. Navodno su ga i reketirali, te su od njega uzeli 340.000 eura.

Biznismen je upao u nevolje nakon što je upoznao Tamaru, a potom su ga pretukli i takvog ostavili na ulici, dok mu je sa ruke skinut i ukraden skupocjeni Rolex.

Sada, nakon devet godina, stiže presuda rismkog suda: Tamara Pisnoli, Francesco Camilletti i Francesco Milano osuđeni su na sedam godina i dva mjeseca zatvora zbog pokušaja iznude i pljačke, dok je optužba za nanošenje povreda zastarjela.

"Čekamo razloge kazne, uložit ćemo žalbu", već su najavili advokati jednog od dvojice optuženih, prenosi Il Messaggero.

Neka stara, dobra vremena: Tamara dok je još bila sa De Rossijem u braku

"Iznenađena sam, to je priča od prije 10 godina koja je počela prijevarom protiv mene zbog pogrešnih poznanstava koja su godinama nestajala u mom životu, nadam se da će se utvrditi moja dobra volja", kazala je Tamara, bivša supruga De Rossija.

Isprva se Tamara nije smatrala krivom za napad na Antonella Ieffija, od kojeg je kupila licencu za fotonaponski sustav, a zatim tražila povratak novca uz "kamate", ali se ispostavilo da je za napad na njega zapravo najodgovornija.

Neki od svjedoka poručili su da je upravo ona naručila napad. "Znaš li koliko mi treba da ubijem čovjeka? Ništa, samo jednom Albancu dam u ruke 10.000 eura", navodno je vikala Tamara prije nego se dogodio napad na biznismena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi