Nevjerovatno je u šta se pretvorila nekada jedna od najljepših sportistkinja

Završila u zatvoru

Nevjerovatno je u šta se pretvorila nekada jedna od najljepših sportistkinja

E. Škorić

Svojevremeno je bila jedna od najljepših sportistkinja, no završila je prošle godine u zatvoru, pa  njen život se raspao i izgleda neprepoznatljivo.

Bivša profesionalna hrvačica WWE-a Tammy Lynn Sytch (51) je imala uspješnu hrvačku karijeru 1990-ih. Pod imenom Sunny bilježila je razne uspjehe, no njeni slavni dani su prošlost, a budućnost joj je bila sve samo ne onakva kakvu je željela.

Ovako je nekada izgledala...

U novembru 2023. Sytch je osuđena na 17 godina zatvora zbog smrtonosne nesreće u kojoj je vozila pijana. Sytcheva razina alkohola u krvi sat vremena nakon nesreće bila je između 0,32 i 0,34, što je više od četiri puta više od zakonske granice, rekli su tužitelji.

Vlasti su također pronašle otvorenu bocu votke u njenom automobilu, kao i kanabis u njenom tijelu. Vijest da će iza rešetaka provesti skoro dvije decenije ju je brzo uništa

Iako je, prema nekim stranim navodima, od karijere zaradila 11 miliona dolara, sve je to bilo uzalud, morat će da izvršava tešku zatvorsku kaznu.

Sada izgleda ovako...

Amerikanka je u hrvanje ušla 1995. godine, a nakon što je početkom 2000-ih napustila ovaj sport, krenula je silaznom putanjom.

Proglasili su je "opasnom za društvo" nakon što je prošle jeseni uzrokovala smrt 75-godišnjaka. Njen tim se žalio na odluku suda, ali do sada nije bilo promjene. Štaviše, tužilac u ovom slučaju tražio je maksimalnu kaznu od 25 godina.

Budući da se smatra "javnom opasnošću", Tammy Lynn Sytch neće biti puštena na slobodu do konačne sudske odluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi