Fudbaleri poznatog kluba uhvaćeni s prijateljicama noći: Zabava počela, policija uletila...

Loše se proveli

Fudbaleri poznatog kluba uhvaćeni s prijateljicama noći: Zabava počela, policija uletila...

A. Čaušević

Nije nikakva novost da fudbaleri vole da uživaju u životu, međutim nekad im se to obije o glavu. 

Španski mediji prenose kako je policija na Kanarskim ostrvima uhvatila dvojicu igrača Tenerifa kako uživaju s prijateljicama noći u lokalnom noćnom klubu.

Policija je uletila u klub i izvrišla raciju. Na kraju su uhapšene 24 osobe uključujući i fudbaler poznatog španskog kluba, Alberta Jimeneza i Javija Alonsa.

Iz Tenerifa su odmah obavijestili kako će protiv ove dvojice igrača biti pokrenut disciplinski postupak te da ih očekuje stroga kazna jer su prekršili i Covid-19 protokol.

Policija je saopštila da je u klubu uočeno i prisustvo narkotičkih sredstava, da je u objektu bilo dima te da su priusutne osobe tek 19 minuta nakon upada policije stavile zaštitne maske.

Jedan od igrača je prepoznat zbog tetovaže na desnoj ruci što je natjeralo Tenerife da se javno oglasi i potvrdi hapšenje dvojice fudbalera.

Inače, zbog velikog broja zaraženih koronavirusom na Kanarskim ostrvima vlada policijski sat iza 23 sata. Kafići i klubovi se zatvaraju iza 23, a na otvorenom je zabranjeno sjedenje više od šest osoba za jednim stolom.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Poznati k'o novčanice.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi