Teniserka 'za kaznu' morala izaći s potpunim neznancem

Izgubila opkladu

Teniserka 'za kaznu' morala izaći s potpunim neznancem

Poznata teniserka Eugenie Bouchard (22) dospjela je u centar pažnje svjetske javnosti zbog nevjerovatne opklade za vrijeme Superbowla.

Eugenie je tada na Twitteru napisala kako je sigurna da će Atlanta pobijediti, a zatim je dobila zanimljivu ponudu od potpunog neznanca koji je pitao hoće li izaći s njim ako pobijede Patriotsi. Teniserka je odgovorila 'naravno' ni ne sluteći da će Patriotsi napraviti epski i nikad ranije viđen preokret, te osvojiti Superbowl.

Bouchard je održala riječ i zaista je izašla sa momkom po imenu John Goehrke, s kojim je otišla na sinoćnju utakmicu Brooklyna i Milwaukeeja.

Poznata teniserka je ovom 20-godišnjem mladiću priredila noć za pamćenje i njih dvoje su Teletovića i društvo gledali sa najluksuznijih mjesta odmah do parketa.

Zanimljivo je i to da se John nije previše potrudio da je impresionira i ostao je svoj, te se pojavio u običnoj dukserici, dok je lijepa kanadska teniserka sijala pokraj njega u skupocjenoj bundi.

Svakako da je i Eugenie Bouchard zavrijedila veliki respekt jer je održala svoju riječ, a u nastavku pogledajte kako je izgledao njihov sinoćnji susret.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi