Razigrana navijačica i problem s haljinom: Grudi su samo sijevnule pred milionima ljudi
Foto - Screenshot

Kamerman kao da je znao

Razigrana navijačica i problem s haljinom: Grudi su samo sijevnule pred milionima ljudi

Midhat Šljivak

Atraktivne navijačice postale su neizbježan dio sportskih priredbi.

Dosta je djevojaka koje na tribine dolaze samo da bi se promovisale, a ima i onih koje maksimalno ozbiljno shvate navijanje na tribinama.

Tako je jedna od djevojaka na utakmici koledž ekipa američkog fudbala između Tennessee Volunteersa i Alabama Crimson Tidea bila toliko razigrana da je zaboravila šta je obukla.

Haljina u kojoj se pojavila očigledno nije predviđena za ludovanje i žestoke skokove na tribinama. Osvetilo joj se ono što je obukla.

Navijačica je žestoko skakala nekoliko sekundi, kamere su je primijetile, a zatim je uslijedilo ono što nijedna žena ne želi da joj se desi u javnosti.

[twitter]https://twitter.com/JohnMck14838513/status/1581371642655014912[/twitter]

Oglasi

Od silnog skakanja haljina joj je spala. Grudi su sijevnule pred milionima gledalaca pored TV ekrana i pred nekolicinom navijača na tribinama.

Treba svakako istaći da je djevojka pokazala jako dobre reflekse jer je spriječila još veću katastrofu s haljinom, ali nije očekivala da će joj se desiti ovako nešto.

Drugi put će ova djevojka sasvim sigurno pametnije navijati u budućnosti i pažljivije će birati odjeću u kojoj će se pojaviti na utakmicama.

Ona očigledno itekako voli američki fudbal. Ta ljubav ju je poprilično koštala i s jednim snimkom postala je poznata na društvenim mrežama.

Ako joj je barem neka utjeha njen koledž je pobijedio u ovom susretu rezultatom 52:49 i ostao je neporažen u ovoj NCAA sezoni sa šest pobjeda iz šest utakmica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi