Nije baš pametno pokušavati ovako nešto u teretani: Sve je bilo jako bolno za snagatora i djevojku
Foto - Screenshot

Težak pad

Nije baš pametno pokušavati ovako nešto u teretani: Sve je bilo jako bolno za snagatora i djevojku

M. Šljivak
Teme:

Teretana je za mnoge ljude postala mjesto gdje se mogu maksimalno opustiti vježbajući.

Mnogi su u vježbanju postali i ovisni. Teretana im je postala druga kuća, a mišići sve veći i zbog njih privlače ogromnu pažnju gdje god da se pojave.

Dosta je i onih kojima nisu dovoljne sprave koje imaju za vježbanje i spremni su da pokušaju razne druge opcije koje im se nude. Često takvi pokušaji ne prođu dobro.

Tako je jedan od snagatora iz teretane odlučio pokušati na platformi podići djevojku koja trenira s njim. Njihov pokušaj nije prošao baš najbolje.

Snagator je uspio da podigne djevojku. To je bio najmanji problem, ali je potom došlo do prave katastrofe i bolnog pada za sve.

Platforma mu se izmakla iz ruke kako je djevojka pokušala da se spusti i da siđe. Nesretniku je platforma koju je držao pala na lice, a zatim i djevojka preko njegovog tijela.

Oglasi

Nije poznat stepen povreda koje su doživjeli. Sigurno ih je bilo jer pad nije bio nimalo bezazlen i sve je izgledalo poprilično strašno.

Sigurno je i da je ovo dobra pouka za oboje da ovakvim potezima nije mjesto u teretani. Bez obzira na snagu nesreća se može desiti apsolutno svakom.

Ovaj par je još dobro i prošao. Lako je moglo doći do teških lomova, ali i ovako je bilo itekako bolno.

[twitter]https://twitter.com/ImJokedTfOut/status/1573412420030464000[/twitter]

Pogledajte ovu zaista nerealnu scenu iz teretane i učite iz tuđih grešaka. Bilo je jako bolno.

Oglasi