Bivši igrač Slobode i Tuzla Cityja ulazi u najkontroverzniji šou na Balkanu

Zanimljiv potez

Bivši igrač Slobode i Tuzla Cityja ulazi u najkontroverzniji šou na Balkanu

E. Oštraković

Bivši fudbaler tuzlanske Slobode, ali i drugog premijerligaša iz ovog grada, ekipe Tuzla Cityja, Borislav Terzić, Večeras će biti vandredno ubačen u najkontroverzniji šou na Balkanu. Naravno radi se o šou koji se zove Zadruga.

Borislav Terzić ima 31 godinu i rođen je u Vlasenici, a u svojoj nogometnoj karijeri promijenio je vleiki broj klubova.

Između ostalih igrao je i za BASK, Zemun, Donji Srem, Voždovac, a u Bosni i Hercegovini nosio je dres Slobode i Tuzla Cityja.

Kako pišu mediji iz Srbije, iako je anoniman, Terzić je uspio da dogovori jako dobar honorar ja sedmičnom nivou jer je obećao veliki šou.

Osim toga, obećao je produkciji i da će se o njegovim postupcima pisati u medijima, a zbog svega toga će biti dobro plaćen.

Osim Terzića u Zadrugu će biti vraćen i Bilal Brajlović koji se vraća nakon što mu se oporavila noga, te je sada sposoban da bude u šou.

Oglasi

Terzić je svojim objavama na Instagram nalogu potvrdio da će večeras ući u Zadrugu, a to se posebno odnosi na video koji je poslao svom prijatelju.

"Ležim, ne znam šta ću od dosade. Ulazim večeras", rekao je Terzić, te je dodao:

"Emisije počinje oko 10 večeras, a nadam se da ću ući do 11, gledaj brate, završio je Borislav Terzić.

Ostaje da vidimo šta će od svega obećanog produkciji uspjeti da ispuni Terzić, te kako će se ponašati u ovoj emisiji.

Osim toga, sve naravno zanima i da li će uspjeti da osvoji srce neke od takmičarki.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi