Teška sudbina ljubavnice Tigera Woodsa: Pružala je seksualne usluge za drogu i bila je blizu smrti
Tiger Woods se 2009. godine našao u velikoj aferi, a otkriveno je kako je čak 120 žena bilo sa njim u aferi

Pronađena u poznatoj emisiji

Teška sudbina ljubavnice Tigera Woodsa: Pružala je seksualne usluge za drogu i bila je blizu smrti

O. Lekić

Jamie Jungers, bivša ljubavnica proslavljenog golfera Tigera Woodsa, spašena je u dramatičnoj akciji poznat lovca na glave "Dog The Bounty Hunter"

Ona je pronađena u paklu droge, a kako bi se domogla heroina i spida, pružala je seksualne usluge poslovnim ljudima.

Nekadašnja striptizeta je bila na rubu smrti. Dog je sa ekipom upao u kuću koja je bila ispunjena drogom, te ju je našao u jako teškom stanju.

"Imala je jedva 40 kilograma. Da je nismo našli, ubrzo bi bila mrtva. Ti su je ljudi držali u kući gdje je pružala seksualne usluge u zamjenu za drogu", rekao je Dog.

U videu koji se pojavio lovac na glave je izvodi iz kuće uz riječi "je.... kurvo", a nakon toga je otkrio:

"Rekla nam je da su htjeli svi da budu sa njom jer je bila Tigerova ljubavnica. Počeli su joj davati drogu i tako je postala narkomanka", istakao je Dog.

Jamie je u centar pažnje američke javnosti došla prije devet godina kada je javno pričala o aferi sa Tigerom Woodsom, koji joj je dao 125.000 dolara za šutnju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi