Teške optužbe na račun Wilfrieda Bonyja

Napadač Cityja u centru skandala

Teške optužbe na račun Wilfrieda Bonyja

Endin Čaušević

Napadač Manchester Cityja, Wilfried Bony, glavna je tema korisnika društvenih mreža u Engleskoj.

Naime, Bony je dio skandala koji trenutno potresa Manchester. Jedna od voditeljica City TV-a objavila je status na Twitteru koji je šokirao mnoge. Ona je otkrila da je Bony bio u vezi sa njenom sestrom koja je na kraju ostala trudna.

Ipak, to nije sve što je naljutilo poznatu voditeljicu. Ona je napisala da je napadač Cityja prekinuo vezu sa njenom sestrom, te da joj je poručio da ne želi imati veze s djetetom.

"Ti si čisto zlo od čovjeka. Ako ne želiš imati djecu onda nauči kako se korisiti zaštita. Znaš da je dijete tvoje i tako postupaš. Rekao si joj da ćeš joj biti podrška i više joj se nisi javio. Ti si zlo", napisala je Jadore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi