Tetovaža za pamćenje bivšeg bh. reprezentativca
Sesar je napravio tetovažu kao uspomenu na pokojnog oca

Igra za rumunski Juventus, tetovira se u Zenici

Tetovaža za pamćenje bivšeg bh. reprezentativca

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Ivan Sesar bivši reprezentativac BiH u eri Safeta Sušića nakon završetka polusezone u Rumuniji, odlučio se napraviti tetovažu u sjećanje na svog pokojnog oca.

Veznjak koji je sa svojih 28-godina promijenio već dosta klubova proteklih pola godine nastupao je u Rumuniji za ekipu Juventusa iz Bukurešta, gdje je ubilježio 16 nastupa.

Nakon završetka sezone, Sesar se odmara u BiH, a svoje tijelo je počastio i s tetovažom, koju je napravio u Zenici. Ovaj nogometaš na svojoj desnoj nozi odlučio je da istetovira sliku u čast svog pokojnog oca.

Na tetovaži je Ivan u krilu svoga oca, a u pozadini je crkva u Širokom Brijegu odakle je inače ovaj fudbaler. Umjetnik iz Zenice je zaista odradio pravi posao, a tetoviranje je trajalo sedam sati.

Sesar je za A-reprezentaciju BiH odigrao dvije utakmice, dok je za U-21 selekciju nastupio sedam puta uz jedan postignuti gol.

Top Komentari

Putnik 123
super odradjeno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi